350 000 български граждани са гласували, а на президентските избори над 550 000 за тези лидери. Щом народът е казал и щом така са си го харесали те, и ние го харесваме такъв

Валери Симеонов за мен е честен човек, заяви в Шумен премиерът Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос дали поведението на вицепремиера за демографската и икономическа политика в настоящия кабинет обтяга отношенията в коалицията, предаде „Фокус” – Шумен.

„Всички сме се родили с някакъв характер, всеки си има своите качества и достойнства. 350 000 български граждани са гласували, а на президентските избори над 550 000 за тези лидери. Аз се съобразявам с това, което народът е казал и щом така са си го харесали те и ние го харесваме такъв. Валери Симеонов има по-рязък изказ, но за сметка на това – точен. За мен той е честен човек, който се бори да си защити и хората в случая, и сутринта по неговия си начин поднесе своите извинения“, обясни Борисов. Случилото се обаче трябва да е обица на ухото за всички, смята премиерът. 

„От една страна е глупост, от друга страна след като следваме принципа, не трябва да допускаме подобни неща, за което платиха с кариерите си заместник-министърът на регионално развитие и т.н. И това да ни е обица на всички на ухото“, заяви Бойко Борисов. „Само преди 10-15 дни, когато се правеше правителството, БСП също обявяваха, че единственият техен партньор са точно тези хора. Ако беше обратна ситуацията, ако те ни бяха победили и бяха управляваща коалиция - нали са същите тези хора, сега нека, както ние преживяхме, когато сме губили, нека и те разберат, че когато се губи, не може през 2-3 месеца да правим избори, защото на някой му скимнало“, каза Борисов.

Той посочи, че едно е да си опозиция или политически лидер и съвсем друго е, когато си облечен с институционална власт. „Всички тези хора са с ума си и разбраха и виждат, че когато си облечен в институционална власт, става различно, затова ако бъдем по-спокойни и по-толерантни, ще е от полза за всички“, каза още Бойко Борисов.

32 Коментар(и)

 • до антикомуниста

  до антикомуниста(21 May 2017 - 22:05)

  Отговор

  антикомунист подигравателно.........еволюционния процес бил генериран от всеки срещнат? Нищо подобно, от теб със сигурност не е. Гледай да си обясниш какво е процес, а иначе може да си говорим за Великите географски открития, за Индустриалната революция, но интернет не е университет и ти не си на лекции!

 • Уууууууу

  Уууууууу(21 May 2017 - 21:05)

  Отговор

  Управляват ни банкянски Отрепли, бургаски Отрепки, русенски Оутрепки........а по форумите пишат костовски Отрепки!

 • Ммммм

  Ммммм(20 May 2017 - 07:05)

  Отговор

  Управляват ни банкянски утрепли, бургаски утрепки, русенски утрепки.......кой бивш комунист, кой бивш агент, а най-често и двете. Руският задунайски кочинистан си заслужава съдбата!

 • антикомунист

  антикомунист(20 May 2017 - 00:05)

  Отговор

  Хмммм....интелектуалното ниво на герберския трол удари " небесата",еволюционния процес бил генериран от всеки срещнат....архимет анщайн Менделеев под път и над път,всеки гараж в банкя лаборатория и след стотина години току виж произведат хапчето на вечния живот и кратуната още е премиер.

 • Тъпак, много голяяяям тъпак, направо тъпак емблема!

  Тъпак, много голяяяям тъпак, направо тъпак емблема!(19 May 2017 - 23:05)

  Отговор

  И в коя книжка прочете, че "революциите и еволюционните процеси се създават от малцина и се ръководят от най-будната част от населението"? Тая глупост наистина може да ти спре дъха! Кои революции имаш предвид - Великата Френска, може би най-будните са били тия от Октомврийската? Как еволюционните процеси се създават от малцина, драги? Еволюцията е естествен процес на развитие, растеж и промени и основната му характеристика е, че е сравнително бавен. Няма да сбъркаш, ако приемеш, че еволюцията е обратното на революцията. Ама как е възможно интелектуалното ниво на наричащи Борисов тиква, да е по-ниско от това на кратуна?

 • Тъпак!, както го беше определил сопо..., пардон - сокола

  Тъпак!, както го беше определил сопо..., пардон - сокола(19 May 2017 - 22:05)

  Отговор

  Този неадекватник и български еквивалент на инфантилния малоумник тръпм, ако беше чел малко книжки, щеше да знае, че революциите и еволюционните процеси се създават от малцина и се ръководят от най-будната част от населението (но откъде да го знае този заспал ганю). Левски, Ботев, Волов, Бенковски, Раковски ..., ако чакаха раята да се събуди... България още щеше да е част от Османската империя (ма к'во му пука на боко - той и сега е под калеврата на доган и спарения руски ботуш)

 • шамия

  шамия(19 May 2017 - 21:05)

  Отговор

  А ни чакат 4 години! Леле! Борисов и Симеонов са неочаквано добра комбинация и най-вероятно ще стават все по-добра. Проблемът е, че трябва да свикваме с крясъците на компрометирани червени мастии и тъмносини марионетки!

 • Банчо

  Банчо(19 May 2017 - 21:05)

  Отговор

  Тоя вече и за панаирджийска мечка не става. Онези клети животни поне си заработват хляба!

 • антикомунист

  антикомунист(19 May 2017 - 20:05)

  Отговор

  Да питам само боклуците на герб,какво е мнението ви титани на демокрацията за назначението на пеевски,енергийния експерт уволнен от Трайчо Трайков за държавна измяна и заради когото територията ни плати 1.2 милиарда на руската империя.Банкянския мушморок като кормчия на това безумно правителство защо се съгласява, щото така казал народа ли?

  • (19 May 2017 - 21:05)

   Валерката е честен човек, но с доста особено чувство за хумор.

 • @antikomunist

  @antikomunist(19 May 2017 - 19:05)

  Отговор

  Tova li ti e ciganskata mechta , kenef dragalevski? Bez izbori samo s intrigi da doydete na vlast.Pochvai da pravish barikadi pradnya dragalevska , razvei gaza na Radan za zname ! Aide napravete neshto sami vmirisani zadnici desebilni.!9997 naroda vi NABUTA VLASTTA V RACETE I ZA 4 GODINI VI LASNA CHERVENIA ZADNIK.Lapaite si tam RUBLITE NA DONCHEV I malchete tapaci! Kostov vi e nauchil kak da lijete cherveni zadnici, lijete tam itraite

 • НЗ

  НЗ(19 May 2017 - 18:05)

  Отговор

  Браво. Бойко! Пак не им мина интригата мръсна.

  • @трола

   @трола(19 May 2017 - 19:05)

   Кажи едно "венсеремос". Иначе няма герберастки патос.

  • Penis Drusos

   Penis Drusos(19 May 2017 - 19:05)

   Не, ще ти кажа „да ми лапакис куракис и да ти го набутакис у селфакис“, шлякатакис!

 • barcelonski

  barcelonski(19 May 2017 - 17:05)

  Отговор

  БОРИСОВ 4 ... за Ужас на Мутрите на Прехода и IBAN-Костовата ДСБ-ерастка Диария => Made in Dragaleftzi !!! (запълващокостовашкатаустаслайнаотсобственитеимлайнабълванивпродължениена8години)

  • НЗ

   НЗ(19 May 2017 - 18:05)

   "Тях червеното знаме роди ги"!

  • Идеал Петров

   Идеал Петров(19 May 2017 - 18:05)

   НЗ,ако имаш в предвид драгалевската пасмина,прав си!

  • НЗ

   НЗ(19 May 2017 - 18:05)

   Идеал Петров, имам предвид целия ротфронт срещу правителството, в това число и драгалевската дружина.

 • ‘’Ето кои комунистически...’’

  ‘’Ето кои комунистически...’’(19 May 2017 - 17:05)

  Отговор

  Copy – paste: ‘’Ето кои комунистически...’’ Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

  • Copy/Paste

   Copy/Paste(19 May 2017 - 18:05)

   Печално известният експремиер Иван Костов и предприемачът Младен Михалев - Маджо са се скарали в хотел "Адмирал" на Златни пясъци заради бизнес интереси. Командира и босът на СИК са си дърпали вратовръзките и са разменяли реплики на висок тон пред слисания поглед на шефа на парламентарната комисия по национална сигурност генерал Атанас Атанасов. Той се опитал да ги разтърве и предотвратил още по-голяма свада в сладкарницата на хотела, стопанисван от дясната ръка на Костов - Славчо Христов. Повод за свадата е било стопанисването на плажа на Златни пясъци. Там Маджо и Костов, чрез прословутия ресторантьор Славчо Христов, били съдружници от години и държели заедно концесията на плажната ивица - търговски обекти, заведения, павилиони. Иван Костов и протежетата му от бутиковата партия ДСБ продължават да мълчат вече месец. Нормално ли е един "кротък пенсионер" като Костов да върти бизнес със СИК? Какво прави шефът на комисията по национална сигурност на една маса с Маджо? Чисти ли са парите на ДСБ и какъв е произходът им? По тази тема не говори дори доблестният борец за демокрация и граждански свободи Радан Кънев.

 • МАНЧО

  МАНЧО(19 May 2017 - 17:05)

  Отговор

  БАНКЕНСКА КУРВЕТИНА ! Този червен резил за България няма срама от нищо. Ако има съвсем малко мозък и дядо му, ако е бил тероризиран от комунягите, сега няма да прави такива простотии. Един правешки модел на тънур с две лица! Чудно ми е как все още не са го разкрили в ЕС или и така им е удобен.А може би там не са чели приказката за лъжливото овчарче и за това стомничката му все още е здрава.

  • Идеал Петров

   Идеал Петров(19 May 2017 - 18:05)

   Много пелтечиш,Манчо!

 • МАНЧО

  МАНЧО(19 May 2017 - 17:05)

  Отговор

  БАНКЕНСКА КУРВЕТИНА ! Този червен резил за България няма срама от нищо. Ако има съвсем малко мозък и дядо му, ако е бил тероризиран от комунягите, сега няма да прави такива простотии. Един правешки модел на тънур с две лица! Чудно ми е как все още не са го разкрили в ЕС или и така им е удобен.А може би там не са чели приказката за лъжливото овчарче и за това стомничката му все още е здрава.

 • МАНЧО

  МАНЧО(19 May 2017 - 17:05)

  Отговор

  БАНКЕНСКА КУРВЕТИНА ! Този червен резил за България няма срама от нищо. Ако има съвсем малко мозък и дядо му, ако е бил тероризиран от комунягите, сега няма да прави такива простотии. Един правешки модел на тънур с две лица! Чудно ми е как все още не са го разкрили в ЕС или и така им е удобен.А може би там не са чели приказката за лъжливото овчарче и за това стомничката му все още е здрава.

 • МАНЧО

  МАНЧО(19 May 2017 - 17:05)

  Отговор

  БАНКЕНСКА КУРВЕТИНА ! Този червен резил за България няма срама от нищо. Ако има съвсем малко мозък и дядо му, ако е бил тероризиран от комунягите, сега няма да прави такива простотии. Един правешки модел на тънур с две лица! Чудно ми е как все още не са го разкрили в ЕС или и така им е удобен.А може би там не са чели приказката за лъжливото овчарче и за това стомничката му все още е здрава.

 • МАНЧО

  МАНЧО(19 May 2017 - 17:05)

  Отговор

  БАНКЕНСКА КУРВЕТИНА ! Този червен резил за България няма срама от нищо. Ако има съвсем малко мозък и дядо му, ако е бил тероризиран от комунягите, сега няма да прави такива простотии. Един правешки модел на тънур с две лица! Чудно ми е как все още не са го разкрили в ЕС или и така им е удобен.А може би там не са чели приказката за лъжливото овчарче и за това стомничката му все още е здрава.

 • МАНЧО

  МАНЧО(19 May 2017 - 17:05)

  Отговор

  БАНКЕНСКА КУРВЕТИНА ! Този червен резил за България няма срама от нищо. Ако има съвсем малко мозък и дядо му, ако е бил тероризиран от комунягите, сега няма да прави такива простотии. Един правешки модел на тънур с две лица! Чудно ми е как все още не са го разкрили в ЕС или и така им е удобен.А може би там не са чели приказката за лъжливото овчарче и за това стомничката му все още е здрава.

 • МАНЧО

  МАНЧО(19 May 2017 - 17:05)

  Отговор

  БАНКЕНСКА КУРВЕТИНА ! Този червен резил за България няма срама от нищо. Ако има съвсем малко мозък и дядо му, ако е бил тероризиран от комунягите, сега няма да прави такива простотии. Един правешки модел на тънур с две лица! Чудно ми е как все още не са го разкрили в ЕС или и така им е удобен.А може би там не са чели приказката за лъжливото овчарче и за това стомничката му все още е здрава.

  • Баба Вуна

   Баба Вуна(19 May 2017 - 18:05)

   ДРЪГАЛЕФСКА КУРВЕТИНА ! Този червен резил за България няма срама от нищо. Ако има съвсем малко мозък и дядо му мангасара, ако е бил тероризиран от комунягите, сега няма да прави такива простотии. Един дръгалефски модел на цървул с две лица! Чудно ми е как все още не са го разкрили в Кременчуг или и така им е удобен.А може би там не са чели приказката за лъжливото овчарче и за това стомничката му все още е здрава. (Смятай, бабиното, че съм го повторила седем пъти, колкото си го изпелтечил и ти, на баба олигомайфрендчето!)

 • антикомунист

  антикомунист(19 May 2017 - 17:05)

  Отговор

  Смешник ,хем били някак си различни и гаднички хем са много добри....те така е при боко ,прави ти шпатули пък и те оплюва едновременно, типично за борисов като неуравновесен и страхлив лицемер.Сиреч не ги харесвам много патреотите но нямам избор щото така бил казал народа.....бля бля банкянски,ако имаше някакви принципи тикво,никой не те насилва да правиш кабинет, откажи се.....по принцип де, то е ясно че те изнасилват.Само че номерата ти не минават за грамотните хора,оправданията са за матриала на герб.

  • шшш

   шшш(19 May 2017 - 18:05)

   Шш, мишко комунистко, след като обраха банките и ударихме дъното червените кхмери хванаха първото изпречило им се магаре за премиер, щото който и да беше вече нямаше значение, стига да е от техния обор. После грабежът се повтори и потрети при приватизацията и реституцията. И най-важното - на бай Иван никой не му пречеше , нямаше реална опозиция, защото беше под контрол. А сега провокациите и саботажите вървят денонощно. Тъпанар си ти, и боклук родоотстъпник.

  • @антикомунист

   @антикомунист(19 May 2017 - 19:05)

   „антикомунист“ ли? Едва ли има по-правоверен лизач на комунистически и болшевишко-кременчугски селфита от въпросния припадничав плъх, дето постоянно тропа на метеното и има претенциите да е специалист по всички въпроси, а не само по дръгалефско-пърданските! Е, то се видя до къде се докара файтона костовашки добитък с подобни „специалисти“ – до жълтите павета, откъдето да гледат и всеки ден да се давят в безсилна злоба, завист и интриги! „антикомунист“-че, я кажи що не ви вярва народа или пак ще ни дуднеш, че този народ е много тъп и не може да разбере възвишените ви политически тъпни? Чакай да гласуват за вас – така ще си пукнете в чакане!

Оставете коментарОбнови