Бившото гадже на Джъстин Бийбър влезе в психиатрия след последната им раздяла

Селена Гомес не можа да преглътне сватбата на певеца с Хейли Болдуин

Джъстин Бийбър и Селена Гомес

Джъстин Бийбър и Селена Гомес

Селена Гомес се озова в психиатрична клиника. Емоционален срив е причината за хоспитализацията на певицата, съобщава TMZ. Според съобщения в медиите 26-годишната звезда е настанена в болница през септември. Гомес е била притеснен заради информация за намаляване на броя на левкоцитите в тялото й. В началото на октомври певицата отново беше хоспитализирана поради лоши резултати от кръвните тестове. Според близки до певицата, тя не е издържала психически след последната си и окончателна раздяла с голямата си любов Джъстин Бийбър, който се ожени за Хейли Болдуин.


Журналистите твърдят, че Селена е поискала да напусне медицинската институция, но лекарите са отказали. Сега Гомес е прехвърлена в психиатрично отделение. Провежданото лечение от медицинското заведение е диалектическо поведенческа терапия. Селена страда от системен лупус еритематозус (системно автоимунно заболяване, което може да засегне всеки орган или система на тялото). През 2017 г. певицата претърпява бъбречна трансплантация. Оттогава внимателно следи здравето си.


Селена Гомес е американска актриса и певица. От 2009 до 2012 тя участва в поп-рок групата „Selena Gomez & Тhe Scene“, но скоро започва соло кариера. Известни са нейните роли във филмите "Монте Карло", "Друга история на Пепеляшка" и "Хана Монтана".