Анджелина Джоли се сдобри с баща си заради раздялата с Брад Пит

Години наред актрисата почти не разговаряше със звездния си татко

Години наред актрисата почти не разговаряше със звездния си татко
Анджелина Джоли, която все още преживява развода си с Брад Пит, бе заснета от папараци на семейна вечеря в Бевърли Хилс с децата си и баща си, когото доскоро тя презираше съвсем открито, пише Woman.bg.
 
Джон Войт и звездната му дъщеря изведоха 4 от децата й на популярен суши ресторант и се наслаждаваха на компанията си, което се случва рядко, тъй като години наред Анджелина почти не разговаряше с баща си.
 
Още от ранното си детство актрисата не контактува често с Джон, защото той и майка й, Марчелин Бертран, се развеждат, когато тя е едва на 4 години.
 
Отношенията им винаги са били сложни и дори когато Анджелина прави големия пробив в кариерата си, а именно да изпълнява ролята на Лара Крофт, тя се представя единствено с презимето си и пропуска фамилията си, за да не бъде свързвана с името "Войт".
 
Но любопитен факт е, че Джон също участва във филма в ролята на Лорд Крофт. През юли 2002 г. тя дори официално се отказва от фамилното си име. Месец по-късно Джон Войт споделя в телевизионно интервю, че се чувства съкрушен от сложните отношения с дъщеря си и от факта, че тя изпитва душевни проблеми: "Чувствам се ужасно, защото наистина се опитвах да достигна до дъщеря си и да й помогна, но не успях. Провалих се, за което съжалявам, и то много".
 
Също така Джон изразява искрено несъгласие и възмущение, когато Анджелина осиновява едно от децата си, Мадокс. Именно тогава Анджелина решава да прекрати контакта с баща си, защото според нея й се отразявал негативно на здравето.
 
Войт многократно прави опити да възстанови контакта си с Анджелина след смъртта на майка й през 2007 г., но тя му отговаря чак през 2009 г, по съвет на тогавашната си половинка Брад Пит. Дали именно раздялата с дългогодишната й любов не я е подтикнала отново да възстанови отношенията с баща й?