Кога чувството за хумор на кралски особи може да ни разсмее до сълзи...

Вижте някои от най-забавните "мъдрости", излизали от устата на членовете на британското кралско семейство

Всички може би си спомнят култовото предаване "Най-смешните видеоклипове", които ни караха да се заливаме от смях. И ако те бяха свързани изключително с обикновени хора, то не по-малко забавно и дори ужасно смешно може да се окаже чувството за хумор на принцовете Уилям, Хари, Чарлз и Филип, както и херцогиня Катрин, което се оказа наистина неповторимо. 

Вижте само някои от най-забавните "мъдрости", излизали от устата на членовете на британското кралско семейство:

1. Когато херцогиня Катрин казва, че двамата с принц Уилям закъснели, защото той трябвало да си оправи прическата.

2. Когато принц Чарлз трябвало да поздрави победителката в конкурс за красота, той започнал речта си с думите „Татко ми е казвал, че когато срещна жена в рокля като Вашата, трябва да я гледам право в очите“.

3. Когато попитали принц Хари защо Уилям и Кейт не са дошли на маратона през 2013 година, а той отговорил - „Той е стар, а тя е бременна“.  

4. Когато принц Филип изразил мнението си за етикета с думите - „Ако отваряш вратата на колата за жена си – или колата е нова, или жената“.

5. Когато попитали принц Уилям какво е научил през детските си години, а той отговорил - „Никога не вбесявай баба си“.

6. Когато принц Хари заявил преди пътуване до САЩ - „Притеснявам се, когато се срещам с американски деца, особено тези, които живеят близо до Дисниленд. Не ми вярват, че съм принц – така че трябва да си нося корона, наметало и островърхи обувки“.