Нешка: Ако разбера, че Бареков поддържа връзка с Пеевски - ще кажа, че съм един глупак

Нешка Робева, която винаги безрезервно е подкрепяла новия политик Николай Бареков.след последните събития е категорична - ако разбера, че Бареков наистина поддържа връзка с Пеевски, за пореден път ще кажа, че съм един глупак, наивен, и ще се оттегля посрамена. Това заявява легендарната треньорка пред lentata.com.За случая с КТБ, която до скоро не се срамуваше да застане до Бареков смята, че "ако искаме да разнищим случая КТБ и Делян Пеевски - трябва да започнем от Царското движение, да минем през всички правителства и партии, да задаваме най-много въпроси наистина на Бойко Борисов, защото той се изживява като спасител. Нека да го питаме - той не виждаше ли какво става? В разривът с Ангел Славчев треньорката на златните момичета счита, поведението на отцепника е неприемливо. 

"Той говори, че Бареков поддържа връзка с Пеевски и той го е слушал през цялото време. Ами, ако си слушал през цялото време, най-удобният момент да го кажеш беше преди европейските избори, нали? И още нещо – той се аргументира с това – Бареков излъга хората – е, с какво ги е излъгал, като той още не е в парламента? Аз задавам логични въпроси. Това момче може да се оттегли, може да излезе от ББЦ, но по този начин....доста намирисва.

Робева вижда и много слабости в партията на Бареков.

"Аз не съм в ББЦ, но присъствах на цялата кампания, като страничен човек и наблюдавах нещата. Честно казано – не харесвам по принцип много неща, като да кажем – сервилното поведение.

В много случаи съм го забелязвала. Не само при Бареков, навсякъде - и при Бойко, и в БСП, изобщо - не може един човек да хвали, да хвали, да хвали и след това изведнъж в един прекрасен ден се събуждаш и казваш – „аха, аз разбрах”. Звучи неубедително. Аз имам своето обяснение. Мисля, че може би тези хора са били убедени, че Бареков е свързан с Цветан Василев и може би това ги е привличало, а сега са се изплашили. Нямам представа. Това са хора твърде различни от мен.