Гледаме на живо Шампионска лига в България на рекордни цени

Вече се знаят цените за срещите на разградчани с Реал, Ливършул и Басел - от 50 до 100 лв.

Българските феновете на европейския футбол ще имат възможност да гледат на живо Шампионска лига в България след като Лудогорец успя да се класира в престижния турнир. Жребият отреди отборът да се срещне с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. В секторите "Б" и "Г", ще се влиза срещу 50 лева. Цената за сектор "В" ще са по 80 лева, а за "А" - по 100.

Ръководството на българския шампион възнамерява да пусне пакетни билети за трите мача и ако те не бъдат изкупени чак тогава ще се продават за отделните срещи. За секторите "Б" и "Г" цената е 120 лева, което се пада по 40 лева на двубой. За сектор "В" 210 лева (по 70 лева на среща) и за сектор "А" 270 лева (по 90 лева на двубой). Това означава, че с пакетните билети феновете може да спестят по 10 лева на мач. Цената на билетите все още не е обявена официално, но именно това е намерението на ръководството на Лудогорец. Не е изключено обаче да има корекции, но те няма да са значителни.

Това са най-високите цени, обявявани в историята на българския футбол. В същото време играчите на Лудогорец получиха рекордни премии за успешната си работа.